НОВИНИ


Разработиха нов вид витамини

2 9759 29.01.2024
Разработиха нов вид витамини

Бързо ни вдигат на крака


Нов вид витамини, които действат необичайно бързо, разработи международен екип от учени, базиран във Франция. Те използвали иновация в сферата на фармацията и постигнали пробив – създали мултивитаминна формула, в която биологичната сила на полезните вещества е запазена на 100%. Крайният резултат е нещо, което коренно се различава от всичко, правено досега. Заради оздравителните му способности то е наречено с подходящото име „Живи витамини“.

 

Всичко и то веднага

 

За да постигнат този медицински пробив, учените се опрели на уникалните характеристики на патентованата технология LICAPS™ Тя позволява вакуумното запечатване на течни субстанции в твърди желатинови капсули без никаква термична или пък химична обработка. Най-големият ѝ плюс в този случай обаче е друг. Тъй като витамините и минералите са предварително разтворени в маслена среда, попадайки в човешкия организъм, те се усвояват почти незабавно и то в изключително високи стойности. По този начин „Живите витамини“ дават на нашето тяло всичко, от което то се нужда, и то веднага.

 

Тялото работи безотказно

 

В състава на специалния мултивитаминен продукт, който у нас носи търговското име Live Vitamins, са включени няколко витаминно-минерални комплекси. Те са пряко насочени към справяне със здравословните проблеми, свързани с дефицит на полезни вещества. Сред тях са постоянното чувство на отпадналост и умора, проблеми със съня, понижен имунитет и често разболяване, влошено състояние на косата, ноктите, кожата и зъбите, както и при отслабена памет и липса на концентрация. Те са изключително необходими също така за нормалната сърдечно-съдова дейност и за здравето на костите и ставите. Само с 1–2 капсули на ден тялото е напълно заредено, така че да работи безотказно независимо от възрастта и предизвикателствата, пред които е изправено.


.

Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.


Повече информация за Live Vitamins може да намерите ТУК >>>

 

Източник: Live Vitamins


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама