НОВИНИ


Член ли е на "Продължаваме Промяната" убийцата Габриела Славова?

11 5993 23.01.2024
Член ли е на

Партия "Продължаваме промяната" се разграничиха от Габриела Славова, обвинена за жестокото убийство на съпруга си Пейо Пеев в кв. "Драгалевци".   


Припомняме, че случая придоби широка обществена реакция заради семейната драма, в която се оказа замесен и бившият депутат от ПП Велико Минков. Самият той вече обяви, че е биологичният баща на второто дете на Габриела Славова, а от своя страна тя била сключила брак с покойния Пеев дни преди раждането на детето.

 
 "Искрени съболезнования на близките на Пейо Пеев, и съжаления за това, че подобни случаи въобще са част от нашия живот. Габриела Славова не е член на политическа партия "Продължаваме Промяната". Присъствала е на учредителното събрание на партията и е била на последно място в бургаската листа на ПП на първите за нашата политическа сила избори през 2021 г.", подчертават от партията.

 

"Бихме искали да напомним, че бруталното престъпление няма нищо общо нито с политиката като цяло, нито с политическата дейност на конкретните извършители, и поставянето на случая в подобен контекст политизира излишно и без това трагичния случай. Убедени сме, че никой няма полза от това", пишат още от ПП.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама