НОВИНИ


Кой ще влезе на мястото на Десислава Атанасова в парламента?

6 4327 23.01.2024
Кой ще влезе на мястото на Десислава Атанасова в парламента?
Драгомир Драганов, бивш депутат от СДС

Бившият общински съветник в община Две могили и бивш депутат от СДС Драгомир Драганов ще заеме мястото на доскорошния председател на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, която на 19 януари беше избрана за член на Конституционния съд.


Преди той да положи клетва като депутат, парламентът трябва да вземе решение за прекратяване на пълномощията на Атанасова, което вероятно ще се случи още тази седмица.

 

Драганов е бил народен представител в 48-я парламент, тогава е бил член на комисията по въпросите на Европейския съюз и на комисията по транспорт и съобщения. Според биографична справка, публикувана от БТА, той е бил заместник-кмет и изпълняващ длъжността кмет на община Бяла в периода от 1991 г. до 1995 година. Бил е общински съветник и кмет в община Две могили, като на местните избори през 2023 г. отново се е кандидатирал за градоначалник. Областен председател е на СДС от 2015 г.


Той е мениджър и предприемач в частния бизнес с опит в областта на текстилната индустрия, хотелиерството и ресторантьорството, зали за спорт и здраве. Бил е президент на ФК "Бенковски" - Бяла, и ФК "Филип Тотю" - Две могили, както и член на управителния съвет на ФК "Дунав" - Русе.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама