НОВИНИ


Изслушват Асен Василев в Комисията за контрол на еврофондовете в НС

0 4370 24.01.2024
Изслушват Асен Василев в Комисията за контрол на еврофондовете в НС

Финансовият министър Асен Василев се очаква да бъде изслушан в парламентарната комисия, която следи усвояването на еврофондове. Освен на въпроси, свързани с фондовете, е предвидено Василев да отговаря и на питания за Плана за устойчивост.


Правната комисия също ще заседава. Ще се обсъждат внесените от Бойко Борисов, Кирил Петков, Делян Пеевски и Атанас Атанасов промени в организацията на работата на Народното събрание заради Комисията за контрол на службите, която бе оглавена от депутата от “Възраждане” Николай Дренчев. Той застана начело на комисията заради принципа на ротацията. 



В икономическата комисия обсъждат Доклад за дейността на омбудсмана Диана Ковачев, както и промени в Закона за забрана на химическото оръжие и за контрол на токсичните химически вещества и техните прекурсори. Този доклад ще разгледа и образователната комисия в парламента днес. 

 

Комисия по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта ще разгледа предложения за промени в Наказателния кодекс. Комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление обсъжда промени в Закона за устройство на територията и Закона за устройството на Черноморското крайбрежие.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама