НОВИНИ


"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

0 5994 24.01.2024
Личен архив

На 25 януари (четвъртък) 2024 г. във връзка с преавързване на уличен водопровод по бул. „Тодор Каблешков“, ж.к. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:


ул. „Майор Павел Павлов“, ул. „Тодор Джебаров“ от бул. „Тодор Каблешков“ до ул. „Григор Чешмеджиев“ и ул. „Флора“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. „Тодор Каблешков“ на кръстовището с ул. „Луи Айер“.

 

На 25 януари (четвъртък) 2024 г. във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Здравец“, кв. „Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

 

ул. „Балкан“ от ул. „Свобода“ до ул. „Васил Левски“ и района между ул. „Здравец“, ул. „Зорница“ и ул. „Искър“ и ДКЦ XVI.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Мусала“ на кръстовището с ул. „Искър“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама