НОВИНИ


Прокуратурата иска задържане под стража за Габриела Славова

1 5555 25.01.2024
Прокуратурата иска задържане под стража за Габриела Славова

Софийската градска прокуратура поиска пуснатата под домашен арест Габриела Славова да бъде задържана. По мярката предстои да се произнесе Софийският апелативен съд идната седмица. 


33-годишната Габриела Славова е една от заподозрените за убийството на Пейо Пеев. Смята се, че тя, заедно с майка си Красимира, го е удушила в автомобила му. 

 

Днес стана ясно, че кръгът от проверявани лица във връзка с убийството на Пейо Пеев се разширява. Минути след убийството Красимира Трифонова идва в кооперация в столичния кв. “Изгрев“. Остава там около два часа, заснета е от камерите. По информация на bTV тя е била в апартамента на мъж, с когото е имала интимни отношения. Задържан е бил и Велико Минков, който твърди, че е баща на едното от децата на обвиняемата Габриела Пеева. Останал е в ареста по-малко от 24 часа, за да се изчисти алибито му.

 

"Имаме подозрения, че са замесени и други лица по този повод е образувано и отделно досъдебно прозиводство за лично укривателство под надзора на Районна прокуратура. Така че изясняваме абсолютно всички факти, търсим в максимална степен да изясним обективната истина за мотивите, броя на участниците в това брутално престъпление", заяви Живко Коцев. 

 

Случаят с убийството на Пейо Пеев става все по-заплетен. Смята се, че в основата е спор за бащинството на двете деца на Габриела. Адвокатът на Пеев Миглена Балджиева заяви, че бракът на Пейо и Габриела е бил фиктивен и те не са живеели заедно. Самият той пък се притеснявал, че е бил упояван или дрогиран, за да бъде изкаран негоден да се грижи за детето си.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама