НОВИНИ


Два протеста в памет на убития зверски Пейо Пеев в София

1 4804 26.01.2024
Два протеста в памет на убития зверски Пейо Пеев в София
Пейо Пеев

Два протеста в памет на удушения Пейо Пеев се провеждат в София днес.


Първият е с начален час 17:30 ч. и започва пред сградата на Министерството на правосъдието, като протестиращите ще се насочат и към Министерския съвет. Вторият протест ще се проведе на площад "Независимост" в 18 ч.

 

Протестиращите ще настояват вниманието да се насочи към необходимостта от реформи в споделеното родителство и равните права на родителите.

Вчера прокуратурата поиска да бъде изменена мярката на Габриела Славова. Тя бе пусната под домашен арест, но обвинението настоява да бъде задържана.



33-годишната жена е заподозряна заедно с майка си Красимира в убийството на Пейо Пеев. Вчера стана ясно, че кръгът от проверявани лица във връзка с убийството на Пейо Пеев се разширява. 

 

Случаят с убийството на Пейо Пеев става все по-заплетен. Смята се, че в основата е спор за бащинството на двете деца на Габриела. Адвокатът на Пеев Миглена Балджиева заяви, че бракът на Пейо и Габриела е бил фиктивен и те не са живеели заедно. Самият той пък се притеснявал, че е бил упояван или дрогиран, за да бъде изкаран негоден да се грижи за детето си.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама