НОВИНИ


МВР допуска още арести заради убийството на Пейо Пеев

2 4389 27.01.2024
МВР допуска още арести заради убийството на Пейо Пеев

Възможно е да е имало помагачи в убийството на Пейо Пеев, за което са обвинени майка и дъщеря. Може да има още задържани и кръгът на обвиняемите да се разшири. 


Това заяви пред bTV главният секретар на МВР Живко Коцев. 

 

В основата на убийството най-вероятно стои спор за родителски права. Експертизите ще дадат още светлина за развитието на престъплението, заяви Коцев. 

Пейо Пеев бе удушен в автомобила си като се предполага, че извършителите са Габриела Стоева и майка й Красимира Трифонова. Допуска се обаче, че те не са действали сами. Предстои да бъдат представени още доказателства и да се обоснове постоянното задържане на Габриела, която в момента се намира под домашен арест.

 

Колата с трупа на Пейо бе намерена близо до хижа “Алеко”. Смята се, че Красимира Трифонова е закарала колата там, но се разследва как се е прибрала. 

 

Коцев потвърди думите на адвокатката на Пейо Пеев, която преди дни разказа за писмо до нея, в което жертвата разказва версия, според която е тровен с опиати. 



Рангел Бизюрев, който е основният заподозрян за убийството на Митко от Цалапица, се очаква да бъде екстрадиран в България от Дания, заяви Живко Коцев.

Главният секретар коментира още, че акцията в имотите на Васил Божков и разпитите му са свързани с убийството на Алексей Петров, а бившият хазартен бос е един от проверяваните по случая лица. Има и други, но имената им не станаха ясни.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама