НОВИНИ


„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от в.з. Банкя и кв. „Враждебна“

0 6348 29.01.2024
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от в.з. Банкя и кв. „Враждебна“
Софийска вода

На 30 януари (вторник) 2024 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Тинтява“, в.з. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:


ул. „Тинтява“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Ропотамо“, ул. „Лале“
ул. „Свобода“ от ул. „Ропотамо“ до ул. „Цар Симеон“
ул. „Цар Симеон“ от ул. „Ропотамо“ до ул. „Иларион Макариополски“ и ул. „Славейче“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Цар Симеон“ на кръстовището с ул. „Тинтява“.

На 30 януари (вторник) 2024 г. във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. 3, кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

бул. „Ботевградско шосе“, ул. 1, ул. 60, ул. 3, ул. 25, ул. 4.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. 61 на кръстовището с ул. 3.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама