НОВИНИ


Президентът Румен Радев: Хор на страха от нова партия обедини партиите в сглобката и малки партии

34 5325 29.01.2024
Президентът Румен Радев: Хор на страха от нова партия обедини партиите в сглобката и малки партии
Румен Радев

Цялата истерия издава страх от нова партия. Този хор на страха обедини партиите в сглобката и малки партии, които заедно се чувстват застрашени от ерозията на доверето. Ситуацията е такава, че появата на алтернатива е неизбежно, която да върне нормалността и европейската перспектива. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти.


"Опитомяването на лидерите на ПП-ДБ дава някакви надежди някому, че могат да подходят и към президентската институция така, но това няма да се случи". Това заяви пред журналисти президентът Румен Радев.

 

„Аз няма да коментирам г-н Магнитски. Опитомяването на лидерите на ПП-ДБ дава надежди, че със същия подход може да се подходи към президентската институция. Това няма да стане“. Това каза още президентът Румен Радев по отношение на председателя на групата на ДПС в Народното събрание Делян Пеевски.

 

„Няма да коментирам слухове и спекулации. Ако някой има истински доказателства, да ги предостави на компетентните органи, но и да носи отговорност за тях. Важно е и призовавам органите да извадят цялата информация и сигнали за дела на трупчета, ако имат такива. Говорейки за корупция, призовавам тези органи да извадят всички сигнали, преписки и делата за БТК, „Булгартабак“, КТБ, за ББР, за язовири, за магистрали, митници, НКЖИ, за отравянето на Емилиян Гебрев, за подставени лица, собственици на имоти, на бизнеси, на хотели в България и чужбина и за офшорки. Много въпроси висят. Как да се борим с корупцията при това положение? Аз призовавам компетентните органи да излязат с информацията, която имат. Много въпроси останаха“, посочи държавният глава.

 

 

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама