НОВИНИ


Велико Минков поиска от министър Шалапатова да издаде заповед за ДНК тест на него и бебето

0 3668 30.01.2024
Велико Минков поиска от министър Шалапатова да издаде заповед за ДНК тест на него и бебето
скрийншот

Близки и приятели на убития Пейо Пеев се събраха пред Съдебната палата в София във вторник. Те настояват Габриела Славова-Пеева да бъде върната в ареста, а майка ѝ Красимира Трифонова да не бъде пускана на свобода.


Там бе и Велико Минков, който твърди, че е баща на второто дете на Габриела. Той отправи апел към министъра на труда и социалната политика и шефката на Агенцията за закрила на детето.

 

„Нека издадат заповед за ДНК тест на мен и бебето. Веднага ще го платя, вместо да се чака дело в продължение на 3-4 години", призова Минков в ефира на „Здравей, България". 

 

„Имахме бегла представа за Габриела, виждали сме я веднъж, докато беше бременна с по-голямото дете на Пейо. Тогава някои неща ни се сториха смущаващи, но все пак той я бе избрал и считахме, че тя е добър човек. След време това се оказа невярно. Габриела изчезна бременна с детето и роди тайно. За Пейо започна поредица от мъки и изпитания във връзка с полагането за грижи за детето. Виждаме, че това се случва и с Велико Минков”, коментира Соня Чакмакова, близка на убития. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама