НОВИНИ


Борис Бонев: Има напредък след последното заседание на СОС

3 4229 31.01.2024
Борис Бонев: Има напредък след последното заседание на СОС
Общинският съветник от ПП-ДБ-СС Борис Бонев Стопкадър: БНТ

Има напредък след последното заседание. Абсолютно всички партии се събрахме на политически консултации заедно с кмета. Утре е следваща среща. Това заяви общинският съветник от ПП-ДБ-СС Борис Бонев в ефира на БНТ.


"Ако имаше сглобка и задкулисие, то всичко отдавна щеше да бъде ясно. В тази ситуация всички трябва да направим компромис, каза той по повод избора на председател на Столичния общински съвет", каза още той.

 

По думите му до голяма степен приоритетите на всички съвпадат, но най-вече ГЕРБ имат изгода от целия тоя хаос и блокаж.

 

Цветомир Петров остава нашето предложение, допълни общинският съветник.

 


"В Общинския съвет тълкуванията са доста разнообразни. Няма как да има предсрочни избори. Ние направихме най-много отстъпки от всички. Моят призив е към партийните централи - обръщам се към г-н Борисов, г-жа Нинова, г-н Трифонов, г-н Костадинов - не дръжте софиянци за заложници на собствените си интереси. Не трябва нещата да се случват за сметка на работата на СОС. Аз над себе си нямам партийна централа, никой не ми тегли конците. Моят призив е - оставете СОС да работи", настоя Бонев.

 

"Ние не сме разпределяли никакви постове. Неизборът на председател на СОС е в крайна сметка е самозащита на всяка една от партиите в този Общински съвет", смята общинският съветник.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама