НОВИНИ


Борисов с първи думи за войната между Радев и Пеевски

8 4371 31.01.2024
Борисов с първи думи за войната между Радев и Пеевски
Бойко Борисов БГНЕС

Аз съм ползвал алегория, когато съм говорил за пътя на копринката, но никой не се разпозна тогава и никаква медия не прояви интерес към тази алегория, и не виждам никакъв смисъл да коментирам войната между лидери на политически парти, каза той по Нова нюз.


Много е интересно как са правени служебните правителства, кой се е срещал, кой е договарял хората, това са огромни назначения. Но аз на ваше място бих се заинтересувал от изказването на вицепрезидента госпожа Йотова, която каза, че президентът е канен за част от сглобката, добави по Нова нюз той.


Асен Василев отрече да го е канил? Аз също не съм го канил, но госпожа Йотова надали си го е изсмукала от пръстите, така че попитайте лидерите на другите политически партии. Освен това мисля, че за тези три години хаос и абсолютна безпътица в България, лепенето на етикети доведе до тотално смразяване на хората, каза още Бойко.


В момента в България просто няма лидер, без да му е залепен дали заслужен или не етикет, и това продължава със страшна сила какво би било. Защото действително винаги е прозирало по време на избори зад кого стои президента Радев. Когато Кирил и Асен са на един плакат с него, трудно е да се скрие прозирал или не подкрепата им за президента Радев. Или по-късно, когато са били министри в служебното правителство, подкрепата му към тях, коментира Бойко Борисов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама