НОВИНИ


Маноил Манев оглави парламентарната Комисия по вътрешна сигурност

5 3990 31.01.2024
Маноил Манев оглави парламентарната Комисия по вътрешна сигурност
БГНЕС

Маноил Манев от ГЕРБ-СДС беше избран за председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание. Досега той беше неин заместник-председател. Маноил Манев застава начело на вътрешната комисия на мястото на Десислава Атанасова, която миналата седмица положи клетва като конституционен съдия.


Христо Терзийски (ГЕРБ-СДС) беше избран за заместник-председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, а колегата му Валентин Радев – за член на комисията. Милена Димова (ГЕРБ-СДС) беше освободена като член на Комисията по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и еврозоната и беше избрана за член на Комисията по правни въпроси.

 

Депутатите започнаха разглеждането на първо четене на промени в Гражданския процесуален кодекс. По искане на „БСП за България" беше дадена 30-минутна почивка. Преди това пленарната зала отхвърли предложението на левицата разискванията по законопроекта да бъдат прекъснати, докато дойде представител на Министерството на правосъдието.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама