НОВИНИ


Цинично: Съдът гледа случая с накълцаната с макетен нож Дебора в Деня на влюбените

0 3978 31.01.2024
Цинично: Съдът гледа случая с накълцаната с макетен нож Дебора в Деня на влюбените

На 14 февруари Пловдивският районен съд ще гледа делото за случая с накълцаната с макетен нож Дебора Михайлова от Стара Загора, предават от Българската национална телевизия. Случаят отиде в Пловдивския районен съд, след като всички съдии в Стара Загора си дадоха отвод. 


Пред правосъдието трябва да се изправи Георги Николаев, срещу когото са повдигнати три обвинения.

 

Първото обвинение срещу 26-годишния мъж е, че с особена жестокост чрез нанасяне на удар с юмрук в областта на главата и чрез нанасяне на 18 на брой прорезни рани с макетен нож по тялото е причинил на 18-годишната Дебора двустепенна средна телесна повреда, което е довело до разстройство на здравето, временна опасност за живота и обезобразяване на части от тялото. Деянието е извършено по особено мъчителен начин за пострадалото лице. За това престъпление закона предвижда наказание от 2 до 10 години.Второто обвинение е, че мъжът е принудил Дебора да претърпи нещо против волята й и я подстригал, като употребил за това сила и я е удрял с юмруци. Законът предвижда за това престъпление до 6 години затвор. 

 

Третото обвинение е, че от април до 25 юни 2023 г. шест пъти я е заплашвал с убийство. За това престъпление се предвиждат също до 6 години.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама