НОВИНИ


" Всеки ден чувам нови и нови претенции. Нищо не е на всяка цена" - Клати ли Борисов ротацията?

17 4139 02.02.2024
БГНЕС

Всичките, които прочетох вчера като имена - са били в САЩ само преди седмица. Това, което помолих е да не си приписват заслуги, които са на парламента. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на НС.


Той припомни, че същите фирми, които извършват ремонтите в София, са направили такива като Борисов Бонев известни. "Фандъкова ли трябваше да реди жълтите павета. Сега те ще си изберат фирмите и ще гледаме сейр", добави той.

 

"Премиерът ми е писал да се видим. Ние сме във фантастични отношения със САЩ. Не случайно толкова големи компании идват тук. Няма нищо лошо да се ходи в Америка. Защо договорите не се подписват тука в Гранитна зала", каза той.  "Рано им е да се мерят с мен. Няколко пъти съм бил в САЩ, церемонии, гърмежи. Кацах, виждах се и се връщах, за да не харчим държавни пари", обясни още Бойко Борисов. 

Борисов добави, че в много министерства не се работи. "Такъв пример е Министерство на земеделието. Цяла Европа е пламнала, нали виждате какво се случва, защото тука не се говори и не се вземат мерки", запита той. 

"Мандатът ще е на ГЕРБ. Нищо не е на всяка цена. Имам увереност, че ротацията ще се случи. Всеки ден чувам нови и нови претенции. Затова връщам темата за регулаторите - защо не бяха сменени досега", запита още той. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама