НОВИНИ


Деян Николов с разкритие: БСП са готови да влязат в сглобка с ПП-ДБ и ГЕРБ, но ги е страх какво ще кажат хората

12 4757 02.02.2024
Деян Николов с разкритие: БСП са готови да влязат в сглобка с ПП-ДБ и ГЕРБ, но ги е страх какво ще кажат хората
Деян Николов

,,Ние сме единствената опозиция в Столичния общински съвет . БСП са готови да влязат в широка сглобка с ПП-ДБ и ГЕРБ, но ги е страх какво ще кажат хората. За БСП е изключително важно да кажат, че ще има временен председател на СОС. Всички партии в СОС, без "Възраждане" и ИТН, ги е страх от избирателите им и искат да си поделят по-равно участието в една широка сглобка, като по този начин се опитят да замажат очите на хората. Това заяви общинският съветник от "Възраждане" Деян Николов.


"ПП-ДБ и БСП искат да влязат в капана на ГЕРБ. Те искат всички заедно да излъжат софиянци. За мен няма нищо лошо да отидем на едни нови избори за Общински съвет. При едни нови избори можем да изключим ГЕРБ и те да не определят дневния ред. БСП искат да работят с ГЕРБ и ПП-ДБ, но не го казват за пред хората, страх ги е. ПП-ДБ също искат да управляват на всяка цена, но и те не смеят да го обявят пред хората, и тях ги е страх", разкри той.

 

"От Възраждане" говорим метафорично. Думите за унищожаването на политическата сган и уродливата фашистка измет са метафора. Тези партии са ни политически противници, които са поставени, за да унищожат България. Това са политически еничари. Нашата цел е да ги премахнем. Това премахване трябва да стане по демократичен начин. В момента България не живее по-добре. Тези хора се назначават от западните посолства, за да унищожат България. В тези посолства седят папки с компромати, с които се държат политици. Възможно е и в руското посолство да има папки, но в момента виждаме, че се защитават само американските интереси. Ако някой политик почне да защитава руските интереси и е срещу България, аз ще изляза и ще кажа, че и за него има папки в руското посолство", обяви Николов и бе категоричен, че няма да се кандидатира за евродепутат.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама