ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Скарлет Йохансон лудна по българския си бодигард

15 10300 19.11.2010
Скарлет Йохансон лудна по българския си бодигард
Скарлет Йохансон

Звездата Скарлет Йохансон приема да се снима във филми само ако я охранява нейният личен бодигард ­ българинът Здравко Леков.



Дори при подписване на договорите за ролите холивудската суперзвезда изрично настоява в договора да има включена клауза, че само нашенецът трябва да се грижи за сигурността й, пише Монитор. В противен случай 25-годишната актриса отказва ангажименти. „Със Скарлет Йохансон се запознах преди пет години. Тогава тя снимаше филм в България. Нашата фирма пази доста известни личности. На мен се падна нея да охранявам. Тогава си паснахме. Тя хареса начина, по който решавам проблемите и се грижа да спокойствието й”, обясни наскоро в телевизионно интервю Здравко Леков.

„След като се разбра, че ще охранявам Скарлет Йохансон постоянно, тя ми каза само едно да внимавам с папараците. Въпреки че бях ходил във Великобритания на курс и да се запозная с тамошните закони, при първата си среща с папараците бях леко шокиран”, допълни Здравко Леков. Него го впечатлило най-вече колко много хора преследват Скарлет Йохансон постоянно, за да й направят някаква снимка. Другото, което учудило нашенеца, е агресивността на фотографите. „Изобщо там е едно голямо преследване през цялото време. Човек трябва много да внимава, защото папараците много често провокират охранителя или звездата за да получат ответна реакция и да направят хубава снимка. Или евентуално да вкарат телохранителя или звездата в съда”, обясни българският спец.

Той обаче е категоричен за едно ­ независимо колко са приятелски отношенията между един бодигард и звездата, която пази, никога не бива да се прекрачва границата на протокола. Охранителят не може да прекъсва разговори на подопечната си, да сяда в нейната кола, да бъде на една маса с нея в ресторанта, освен ако тя сама не пожелае. Здравко Леков стана известен след едно участие на Скарлет в шоуто на Дейвид Летерман. Тогава актрисата обясни как по време на снимките на филма „Другата Болейн” в Англия конят й се уплашил от нещо и за малко да я стъпче. „Тогава Здравко, моят български бодигард, се втурна и ме измъкна. Знаех, че един ден ще ми спаси живота и той го направи”, бяха думите на актрисата. (Монитор)
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама