НОВИНИ


„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Овча купел“ 1 и с. Горни Богров

0 5421 05.02.2024
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в  част от ж.к. „Овча купел“ 1 и с. Горни Богров

На 6 февруари (вторник) 2024 г. във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. 761, ж.к. „Овча купел“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:


ул. „Кукуряк“ от ул. 659 до ул. „Монтевидео“.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Кукуряк“ № 28 А.


На 6 февруари (вторник) 2024 г. във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Александър Стамболийски“, с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района между:

 

ул. „Черковна“, ул. „Здравец“, ул. „Обреща“, ул. „Васил Левски“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Шипка“.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Александър Стамболийски“ на кръстовището с ул. „Васил Левски“.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Отдел Комуникации на „Софийска вода“

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама