НОВИНИ


„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части от столицата

0 4947 07.02.2024
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части от столицата

На 8 февруари (четвъртък) 2024 г. във връзка с подмяна на спирателни кранове по ул. „Бесарабия“ и ул. „Константин Фотинов“, кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района между:


ул. „Рилска обител“, ул. „Стоян Попов“, ул. „Витиня“ и бул. „Владимир Вазов“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Рилска обител“ на кръстовището с ул. „Константин Фотинов“. 


На 8 февруари (четвъртък) 2024 г. във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на бл. 356 и бл. 358, ж.к. „Света троица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в:

 

бл. 356  и бл. 358. 


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: пред бл. 356 и бл. 358.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Отдел Комуникации на „Софийска вода“

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама