НОВИНИ


Прословутия SS Club на Мартин Нотариуса - 14 камери, скъпи коли и... полицаи?

8 5001 07.02.2024
Прословутия SS Club на Мартин Нотариуса - 14 камери, скъпи коли и... полицаи?

"Човекът разказа, че няколко пъти, когато си е викал такси, то спирало пред този клуб, но малко след това излизали хора с пистолети, които гонят таксиметровия автомобил".


Любомие Жечев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Дами и господа, с любезното съдействие на зрител на Най-Великия Подкаст от квартал Гео Милев в София Ви представям няколко снимки от Google Maps около прословутия SS Клуб на Мартин Нотариуса.


Според зрителя на подкаста клубът е бил обграден от 14 камери и редовно там са спирали скъпи коли като Nissan GTR, Maybach и пр. По-учудващото (ИЛИ ПЪК НЕ) обаче били ПОЛИЦЕЙСКИТЕ КОЛИ.
Човекът разказа, че няколко пъти, когато си е викал такси, то спирало пред този клуб, но малко след това излизали хора с пистолети, които гонят таксиметровия автомобил.

 

За добро или лошо Google Maps е достатъчно щедър откъм информация. Даже повече от колкото трябва. От снимките, запечатани през Юни 2015, се вижда (може би) цивилен полицай с бяла Астра и затъмнени прозорци. Сякаш лесно се разбира, че е полицай... дори само от снимките. Колата (като че ли) няма гражданска.


.

Според зрителя на кадрите от Google Maps всъщност се виждат няколко полицейски автомобила - Бяла Астра, Син Опел, Форд. Но както е казал класикът: Аз не знам, кажете вие!
Заради лек бъг в софтуера на Google дори може да опитаме да познаем номера на едната Астра. Моето предположение е СА 7218 РМ/РН.


.

По думите на "най-великия зрител" гаражът отсреща е закупен от свързани с SS клуба лица, защото в него винаги имало 2-3 въоръжени бабаита. "Лека-полека завзеха цялата улица, изрязаха храстите, които им пречат на видимостта на камерите и не даваха на никой да паркира там", завършва наблюдателният жител на квартал Гео Милев.


Дали ще разберем кой е ходил в този клуб, как мислите? АЗ НЕ ЗНАМ, КАЖЕТЕ ВИЕ!
п.п. Цялата информация е налична в Google Maps


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама