НОВИНИ


Гешев: Борисов натисна Enter на специалиста в късия разказ Боби Истината

7 2589 09.02.2024
Гешев: Борисов натисна Enter на специалиста в късия разказ Боби Истината

Току-що срещу мен започна поредната мръсна политическа атака. Явно политическите боклуци се уплашиха от гражданите. Борисов натисна ENTER и Боби Истината, специалист в късия разказ, оповести "истинска" история в стил "сам си я измислих". И след това се обори сам като каза, че не разполага с никакви доказателства за твърденията си. И още нещо - радвам се, че съм изкаран пред скобите, защото вътре в тях се намират хора, до които никога не съм искал да стоя. Все пак на снимката с Петьо Еврото видимо е Борислав Сарафов.


Това заяви бившият главен прокурор Иван Гешев, след като пред журналисти изпълняващият функциите ме Борислав Сарафов посочи, че Гешев има общо с убития в кв. “Горна Баня” Мартин Божанов - Нотариуса. 

 

“Има едно име, което излиза "пред скоби" и в двата кръга и това е на бившия главен прокурор (Иван Гешев), той е свързан и с двата кръга около Петьо Петров-Петьо Еврото и Мартин Божанов-Нотариуса. Името му излиза като информация”, коментира Сарафов пред медиите, след като започнаха проверки в Софийската районна прокуратура. 

 

Сарафов проверява шпицкоманда в прокуратурата.

 

“Досега търпях всякакви лъжи, защото бях главен прокурор и ме интерсуваше престижа на институцията, която представлявах. Оттук нататък възнамерявам да съдя всеки лъжец, независимо дали се прави на главен прокурор или е представител на някоя розово-либерална медия”, коментира Гешев.

 

Ето и целият му отговор: 

 

Досега търпях всякакви лъжи, защото бях главен прокурор и ме интересуваше престижа на институцията, която представлявах. Оттук нататък възнамерявам да съдя всеки лъжец, независимо дали се прави на главен прокурор или е представител на някоя розово-либерална медия.

 

Току-що срещу мен започна поредната мръсна политическа атака. Явно политическите боклуци се уплашиха от гражданите. 

 

Борисов натисна ENTER и Боби Истината, специалист в късия разказ, оповести "истинска" история в стил "сам си я измислих".  И след това се обори сам като каза, че не разполага с никакви доказателства за твърденията си.

 

И още нещо - радвам се, че съм изкаран пред скобите, защото вътре в тях се намират хора, до които никога не съм искал да стоя. Все пак на снимката с Петьо Еврото видимо е Борислав Сарафов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама