НОВИНИ


След Диона: И „Мис Силикон” с положителна проба за кокаин зад волана

7 3191 12.02.2024
След Диона: И „Мис Силикон” с положителна проба за кокаин зад волана
Instagram

„Мис Силикон” Катрин Йорданова е дала положителна проба за кокаин при извършен полеви тест за шофиране след употреба на наркотици. Пътната проверка е извършена в столичния квартал "Студенстки град".


Плеймейтката е дала и кръвна проба за изследване, след което е задържана за 24 часа.

 

„Тя тренира усърдно, спортистка е. В момента тренира бокс и много се съмнявам да е употребявала някакви забранени субстанции”, коментира братът на плеймейтката Йордан Йорданов. Тя му казала, че не е виновна.

 

В последните седмици името на 23-годишната Йорданова беше замесено в няколко скандала. Първият беше предизвикан от качен от нея клип, на който се вижда как кола се движи по АМ "Тракия" със скорост от 256 км/ч.

 

В последните видеа се вижда, че автомобилът, който управлява, е със стикер на парламента. Йорданова обаче не пожела да обясни как се е сдобила с него. От пресцентъра на Народното събрание обясниха, че стикерът е копие на тези, които са залепени на служебните автомобили. Добавиха, че пропуските на депутатите са с пореден номер, име и фамилия.


Припомняме, че в края на януари и фолк певицата Диона беше спипана да шофира под въздействието ан наркотици. Кръвната проба на певицата излезе положителна за кокаин, а урината ѝ - за кокаин и марихуана.

 

Софийската районна прокуратура привлече певицата към наказателна отговорност за шофиране след употреба на наркотични вещества. Тя беше пусната от ареста под парична гаранция от 5000 лв.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама