НОВИНИ


Големи печалби от джакпота Bell Link и обединената мистерия в зала WINBET Надежда

2 2256 13.02.2024
Големи печалби от джакпота Bell Link и обединената мистерия в зала WINBET Надежда

Късметлията спечели сумата от 120 003 лв.


В рамките на няколко дни, щастливи посетители на игрална зала WINBET Надежда в столицата спечелиха големи печалби от обединения джакпот Bell Link и обединената мистерия на игрални зали на WINBET


Късметлия регистрира рекордна печалба в размер на 120 003 лв. от ниво Grand на обединения джакпот Bell Link на игрални зали WINBET, най-големия подобен джакпот в България. Печалбата бе спечелена докато клиентът се забавляваше с играта 40 Super Hot при залог от 2.50 лв. 


 С четири вълнуващи нива – две прогресивни и две фиксирани, обединеният джакпот Bell Link разширява възможностите на играчите за повече и по-интересни печалби. Четирите нива на джакпоти в Bell Link варират между най-високите Grand и Маjor, които са прогресивни, и по-ниските Minor и Mini, които са с фиксирани суми, в зависимост от избраната деноминация на играта.


Друг клиент на WINBET Надежда пък спечели сумата от 98 185 лв. от обединената мистерия на игрални зали WINBET при игра на виртуалната рулетка в залата. 


Обединената мистерия на WINBET е с променлива сума и се печели на случаен принцип при игра на който и да е игрален автомат в залите на компанията в цялата страна. Максималната сума, която може да бъде спечелена е 100 000 лв., а минималният залог за спечелване на тази мистерия е 2 лв. 


Пълна информация за джакпота Bell Link и обединената мистерия на WINBET е налична във всички игрални зали на компанията. 

    

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама