НОВИНИ


Стефан Гамизов: България трябва да възстанови полумъртвата си държавност

3 2992 16.02.2024
Стефан Гамизов: България трябва да възстанови полумъртвата си държавност
Стефан Гамизов

Историята с този “нотариус” е много по-дълбока и много далеч от каквото и да е разкриване. Тази история повдига много леко завесата към един свят на функциониране на българската държава, който е в дълбока симбиоза с организираната престъпност и е изпълнен със зла злоупотреба през държавните институции.


Много наивно е да се смята, че организираната престъпност в България се свежда до “традиционни” престъпни бизнеси като наркотици, проституция и контрабанда.

 

В bulgaria отдавна съществува организирана престъпност на невероятни места с реално държавен монопол - електроенергетика и европейски фондове например.

 

Да не говоря за размерите на пране на пари прикривано успешно от БНБ. Над 5% от БВП се дължи на това пране на пари от престъпни дейности и тайни трансфери от ембаргови държави начело с Русия.

 

Организираната престъпност е феномен в България, защото няма друга държава, която да допуска такова срастване на организирана престъпност и държавна машина на най-високо ниво.

 

Само в Русия е така и всички виждаме до къде води това.

 

bulgaria има нужда от сложен проект за възстановяване на своята полумъртва държавност, който изисква саможертвено лидерство и безпримерна храброст, защото организираната престъпност е едно цяло сега с държавата и нейните ключови политици и ръководители на държавни структури.

 

Живеем във форма на държавен преврат извършен от престъпници, за да контролират държавата като някакъв зъл паразит и това трябва да бъде унищожено.

 

Стефан Гамизов


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама