НОВИНИ


Заплашената от Христо Шопов жена разказа за пистолета, юмруците и спора за кучета

11 4003 23.02.2024
Заплашената от Христо Шопов жена разказа за пистолета,  юмруците и спора за кучета
Патриша Тийвс

На кадри, заснети от Патриша Тийвс, се чува репликата "Ще те убия", но не става ясно дали актьорът носи пистолет. До заплахите се стига след междусъседски спор за паркиране на автомобили и вдигане на чистачки на колите.


По разказа на Патриша, вчера тя паркира колата си пред гаража, а Мариана - съпругата на Шопов, паркира след нея така, че колата на Патриша не може да излезе.


Патриша отива на вечеря с такси и вдига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта вижда своята чистачка счупена и възниква скандал.


На кадрите от видеото Патриша пита актьора: "Ела, какво ще направиш сега? Ще ме нападнеш ли?", последвано от спречкване.


Нейният съпруг, с когото не съм говорила преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записвах това и те се ядосаха и искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, опитвайки се да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари, както виждате с юмрук", разказва Патриша Тийвс пред БНТ.


Патриша Тийвс живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния квартал "Малинова долина" от няколко години. Твърди, че отношенията ѝ с тях от две години са обтегнати заради спор за кучета.

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама