НОВИНИ


К. Парамов: Предстои появата на нелицеприятни факти за президента

38 11280 23.11.2010
К. Парамов: Предстои появата на нелицеприятни факти за президента
К. Парамов

Олигархията при Станишев получи тотален ангажимент за ръководството на страната и тя наложи спречкването Станишев-Първанов. Противоречията в БСП костват скъпо на държавата, констатира той.



Днешният скандал е естествено развитие на цялата ситуация и може да се каже, че е тръгнал от басейна Спартак, обяви в предаването "Бодилник" на ТВ 7 политическият анализатор Кольо Парамов, който определи създаването на ДАНС като излишен и скъп ход на С. Станишев. Това е пресечната точка на борбата между Станишев и Първанов, структура, създадена, така че Станишев да регулира процесите без Петков и Първанов, добави Парамов. Противоречията в БСП костват скъпо на държавата, констатира той.

Петков действа много точно и фино, а действията му имат силен манипулационен ефект
. Слагането на Петко Сертов като измислен човек в службите наруши паритета им и вписа Ал. Петров в цялата ситуация, дообясни той.

Работата на настоящия вътрешен министър Цветанов е много важна и целенасочена и трябваше да разкрие връзката между силите, противоречащи на политическата класа и постигането на нов паритет. Тъкмо необходимостта Цветанов да действа круто и директно, доведе до тежката атака срещу него. Той обаче е призван да извади горещите кестени от огъня.

Този път нещата опират до кокал и в комисията в НС всеки ще каже каквото знае, предположи Парамов. Да се върне и лентата на разработката "Лиани", призова Парамов, според когото комбинирането на цялата информация ще покаже взаимодействието на службите при Костов, при Г. Петканов, контрола, който е реализирал той и докъде е стигнала институцията.

Много нелепости се говорят по адрес на Филчев. Няма проблем той да сподели онова, което по документи е минало през него, каза Парамов. Този разговор ще е началото на края, прогонзира той.

Олигархията при Станишев получи тотален ангажимент за ръководството на страната и тя наложи спречкването Станишев-Първанов. Моделът АБВ сега е опит за подсигуряване на следващата политическа реализация на президента, но това няма да се случи, защото ще излязат много нелицеприятни факти за разплащането, предположи Парамов.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама