НАРОДЕН ГЛАС


Ивайло Мирчев: Гениалната стратегия на руския диктатор заздрави източния фланг на НАТО и даде старт на превъоръжаване

10 3176 27.02.2024
Ивайло Мирчев: Гениалната стратегия на руския диктатор заздрави източния фланг на НАТО и даде старт на превъоръжаване
Ивайло Мирчев БГНЕС

"Имаме още работа - тотално изолиране на Русия от енергетиката ни, замразяване на всички активи на санкционирани руски лица в България. Спешно модернизиране на българската армия и разполагане на съюзнически подкрепления в България", пише Мирчев.


Ивайло Мирчев, народен представител от ПП-ДБ, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Путин не бе доволен, че НАТО наближава границите му. Нападна Украйна. В резултат консолидира самото НАТО и го разшири. Добави Финландия и Швеция, които от години поддържаха неутралитет. Балтийско море вече се превръща в море от натовски страни.





Гениалната стратегия на руския диктатор заздрави източния фланг на НАТО и даде старт на превъоръжаване на страните от алианса. В Източна Европа се разполагат военни части на съюзниците, за да попречат на Путин да нахлуе и в друга държава.


Пряк резултат от инвазията на Кремъл е рухване на мита за руския природен газ - Европа вече почти не използва такъв. Всички страни ограничиха максимално руското влияние в енергетиката си. В България за 2 г. успяхме да спрем зависимостта на енергийния сектор от Русия и остана само рафинерията в Бургас, но скоро и това ще приключи.


Путин успя да настрои всички разумни хора срещу себе си с военните престъпления на руската армия в Украйна - изнасилени и убити жени и деца, хиляди разстреляни граждани докато "денацифицира" Украйна.





Имаме още работа - тотално изолиране на Русия от енергетиката ни, замразяване на всички активи на санкционирани руски лица в България. Спешно модернизиране на българската армия и разполагане на съюзнически подкрепления в България, за да гарантираме сигурността на страната срещу потенциална руска атака.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама