НОВИНИ


Кирил Петков: Имам чувството, че се правят моноспектакли, които да стигнат до потенциални избори

9 2357 29.02.2024
Кирил Петков: Имам чувството, че се правят моноспектакли, които да стигнат до потенциални избори
личен архив

В понеделник Бойко Борисов имаше лична покана от мен да седнем да говорим по всички въпроси. Вместо това аз разбрах, че те ще ни дадат техния документ в деня на оставката, а дотогава ще се случват тези моноспектакли - няма никакъв смисъл от това. Това каза Кирил Петков от ПП-ДБ в отговор на днешното изказване на Бойко Борисов.


Напомняме, че Борисов заяви, че на 5 март ще представят коалиционното споразумение, на 6 ще го дадат на ПП-ДБ да го четат, а 8 март Денков и Габриел ще са приключили оценката на министрите.

 

"Това, което ме озадачава, е, че оценките на министрите на Денков са готови от 4 седмици и чакаме оценките на Мария Габриел. Нашето предложение беше дадено на ГЕРБ на 20 февруари - никакъв обратен официален отговор", допълни Петков. 

Според него "няма смисъл да дават документа в деня на оставката" и "има явна стратегия да се бавят нещата до последния момент". "Ако стане грешка, няма достатъчно време или се опитват чрез пресиране на времето да постигнат някакви резултати - то отговорността ще е изцяло тяхна", категоричен бе той. 

 

"Скептичен съм към реалната идея за това колегите да се договорят с нас и имам чувството, че се правят моноспектакли, които да стигнат до потенциални избори", заключи Петков.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама