НОВИНИ


Любомир Аламанов: Споразумението, предложено от ГЕРБ, повтаря до 90% меморандума, който ПП-ДБ представиха

5 2582 05.03.2024
Любомир Аламанов: Споразумението, предложено от ГЕРБ, повтаря до 90% меморандума, който ПП-ДБ представиха
Пиар експертът Любомир Аламанов БГНЕС

"Споразумението, предложено от ГЕРБ, повтаря до 90% меморандума, който ПП-ДБ представиха." Това мнение изрази пред БНР пиар специалистът Любомир Аламанов.


Според него ГЕРБ се опитва отново да открадне време, вместо да решава проблеми.

 

"Днес видяхме как едните (ПП-ДБ - б.р.) изпълниха ангажимента си 1:1 (премиерът Николай Денков подаде оставката си - б.р.) без фанфари и без късане на ризи. От другата страна (ГЕРБ - б.р.) видяхме една политическа сценка, достойна за Холивуд, с предизвестен край, но трябваше да напомпа избирателите и да се опита за пореден път да открадне време, вместо да решава реални проблеми". Експертът определи политическата активност на ГЕРБ като "комедийно шоу за пред масовата публика, с цел да се покаже кой уж кара влака".

 

"Заплахата за ума и сърцата на хората е реална. Говорим за онази комуникационна война, която кремълският диктатор води от много години. Добре е разумните хора в ГЕРБ малко да смирят това его и да разберат, че не могат да имат всичко. Да седнат на масата и без да губят време, защото концепцията за дълги преговори сме я виждали. Ясно е, това отново е опит за губене на време. Нека да седнат и да прегледат всички точки много бързо", каза още Аламанов.По думите му ГЕРБ поставят ПП-ДБ в капан:

 

"Много е опасна заигравката, целяща натрупване на дивиденти, докато се губи за пореден път огромно време и енергия на цялото общество".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама