НОВИНИ


Георги Лозанов: По-важното е ПП-ДБ да станат граждански борд на властта

3 2815 12.03.2024
Георги Лозанов: По-важното е ПП-ДБ да станат граждански борд на властта
скрийншот

Мисля, че работата на ПП-ДБ оттук-нататък ще е нещо като граждански борд на властта, не толкова да управляват. Така че това делене на имена и на хора, е дребното. По-важното е те са станат граждански борд на властта. Това не е лошо. То така или иначе те вече не могат да упражняват властта. Предишното правителство беше на ПП-ДБ, а новото правителство ще е на ГЕРБ.


Това коментира пред Нова тв Георги Лозанов. 

 

ГЕРБ стана от прахта, изтупа я и отново на на първа линия и то в бяло. Това се случи благодарение на ПП-ДБ. Освен това те и направиха ДПС да изглежда по-добре. Така че в момента имаме три силни политически формации, които ще трябва да участват заедно в управлението, коментира Нидал Алгафари.

 

Знам, че в ГЕРБ и ДПС имат много кадри, които са добре обиграни, с добра експертиза, както се казва и са готови да управляват. Бойко Борисов показа, че той тласка напред по-младите хора, за да може да изчисти имиджа си от дългото управление, коментира той.



Ако правителство има, то ще е на ГЕРБ с Делян Пеевски до Борисов, коментира Лозанов.

 

В момента антикорупционна реформа може да се прави само заедно с хората, които подозираш в корупция. Просто в момента такова е положението в страната, коментира той.

 

Най-важното е, че правителство ще има. Винаги ще има и правителство, и министри, нещата си вървят в посока заедно с НАТО и ЕС. А ако нещо се обърка, винаги ще се появи някакъв човек от някакво посолство, който да им каже, че не бива да правят глупости, коментира Алгафари. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама