НОВИНИ


Ал.Томов: ДС и БСП създадоха Октопода

14 5156 25.11.2010
Ал.Томов: ДС и БСП създадоха Октопода
Александър Томов

Октоподът е създаден от структурите на Държавна сигурност, заяви лидерът на Българската Евролевица Александър Томов по ТВ7.



Според Томов БСП е свързана с Октопода, който убивал не само икономически, но и създавал политически партии за разчистване на сметки във властта.  Престъпността има достъп до върха на държавата и този достъп трябва да бъде прекъснат от Бойко Борисов, призова той.

Томов обвини експремиера Сергей Станишев и бившия министър на икономиката Петър Димитров, че стоят зад умишления фалит на „Кремиковци". Томов твърди, че оставил комбината в цветущо състояние, а БСП е организирала източването му.

„Не може човек, който десет години е във властта, да се представя като алтернатива на Борисов", коментира Томов презиеднтския проект "АБВ". По думите му Георги Първанов нарушава Конституцията, тъй като в нея било записано, че държавният глава не може да участва в политически партии и граждански сдружения.

"АБВ" е продукт на политическо инженерство, заяви Томов. По думите му имало два варианта - "АБВ" е продължение на БСП или стремежът е БСП да бъде допълнена от "АБВ".

В студиото лидерът на Евролевицата атакува социалога Андрей Райчев с въпроса "Ти социолог ли си или политически играч".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама