НОВИНИ


WINBET не рекламира в детски издания

1 2338 15.03.2024
WINBET не рекламира в детски издания

София, 15 март 2024 г. –  Във връзка с постове от потребители на  социалните медии, в които се вижда откъс от комикс, публикуван в детско списание, в който е спомената търговската марка на WINBET, компанията би желала да заяви следното:


Компанията не е поръчвала реклама, под каквото и да е била форма, на страниците на списанието. Въпросното използване на нейната запазена търговска марка в детско списание и в комикс, предназначен за деца, е напълно самоволно решение на авторите на комикса и на издателите на списанието.

 

WINBET заявява, че това своеволно действие от страна на издателите на списанието е директно нарушение на закона, който изрично забранява рекламата на хазарт сред непълнолетни.

 

WINBET не рекламира своята марка и търговски предложения в печатни издания, уебсайтове или телевизионни предавания, предназначени за деца, както и не спонсорира детски спортни клубове и организации, школи, събития, инициативи и др.

 

Това действие е и злоупотреба с интелектуалната собственост на компанията и действие, уронващо престижа и доброто име на компанията. В тази връзка, WINBET ще предприеме всички възможни стъпки в защита на своята интелектуална собственост и своята репутация.

 

WINBET припомня, че в съответствие със закона, достъпът на непълнолетни до уебсайта и игралните зали на компанията е абсолютно забранен и под непрекъснат контрол. Също така, компанията активно работи за утвърждаване на отговорната игра, като основен принцип в хазартните забавления.

Този принцип е залегнал и в маркетинговата стратегия на компанията и тази стратегия категорично не включва рекламиране и популяризиране на марката сред непълнолетни.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама