НОВИНИ


Д-р Любомир Канов: Путин завлече с "избори" своя идиотизиран от ТВ пропаганда и лъжи народ в съучастие с неговите престъпления

16 3283 18.03.2024
Д-р Любомир Канов: Путин завлече с
Психиатърът д-р Любомир Канов Сайт на БНР

"Путин окончателно завлече своя идиотизиран от телевизионна пропаганда и лъжи народ в съучастие с неговите престъпления." Това написа в своя профил в социалната мрежа Facebook психиатърът д-р Любомир Канов.


Вижте и целия текст:"Путин окончателно завлече своя идиотизиран от телевизионна пропаганда и лъжи народ в съучастие с неговите престъпления. Този път — с “избори”, които да го легитимират като изразител на “волята” на народа. Тоест, сега вече е виновен целия руски народ и следва да бъде обвинен във военни престъпления срещу човечеството, наравно с Путин. Както джихадистите се крият зад жени и деца, когато убиват от засада, така и ленинградският плъх, се крие зад уж богобоязливия и православен руски народ. И днес този народ трябва да се погледне в огледалото, да се запита защо обичаше Сталин, а сега обича и гласува за този плъх и да си отговори на въпроса:

 

Какво сме ние?

 

Морди и мъчители на народите или православни християни? При 80% гласували за Путин, вие отговаряте сами на този въпрос. А този отговор означава не само, че вие колективно отпадате от цивилизованото човечество като народ, но и се обричате на метафизична погибел като християни."

 

д-р Любомир Канов


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама