НОВИНИ


Лазар Колев признал пред затворник за убийството на Белнейски

19 6439 26.11.2010
Лазар Колев признал пред затворник за убийството на Белнейски

Обвиненият за убйството на сестрите Белнейски Лазар Колев е признал пред затворник, че е преспал с тях и след това ги убил. Това сензационно съобщи адвокатът на Колев Марин Марковски пред Frognews.bg.




Затворникът е един от последните свидетели, които следствието разпита дни преди да предаде материалите на прокуратурата в Пазарджик. Свидетелят е обяснил, как Лазар Колев му е споделил, че е имал полов акт с голямата сестра Белнейска. Докато се возил с нея, тя скочила от джипа му в движение и се утрепала. След това Колев отишъл и взел другата сестра от някакъв офис. Осъществил и с нея полов акт и я убил в гората, за да прикрие станалото с първата сестра. Свидетелят обяснил, че се е засичал с обвиняемия Колев за кратко време в затвора. След това попада с него в една килия в следствения арест на Г. М Димитров в столицата, където трябвало да бъде разпитван по друг случай.

Именно там Лазар Колев направил своите самопризнания пред затворника свидетел, разказа адвокатът му. До седмица материалите по делото за убийството на сестрите Белнейски ще бъдат предоставени на защитата на Лазар Колев. Очаква се делото да влезе в съда до края на годината, прогнозира адвокат Марковски.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама