НОВИНИ


ДПС отлага празненствата за юбилея на Ахмед Доган

11 2543 26.03.2024
ДПС отлага празненствата за юбилея на Ахмед Доган
Ахмед Доган БГНЕС

Празненствата за юбилея на почетния председател на ДПС Ахмед Доган се отлагат, съобщават в своята Фейсбук страница от партията. Ахмед Доган е роден на 29 март и тази година става на 70.


Тържественото отбелязване на годишнината обаче няма да се състои, заради свещения месец Рамазан и динамичната политическа обстановка в страната, уточняват от ДПС. От партията разпространяват тази информация заради проявен огромен интерес от своите избиратели.

 

"Уважаеми симпатизанти, в отговор на многобройните Ви запитвания относно тържественото отбелязване на кръглата годишнина на Почетния ни председател д-р Ахмед Доган, бихме искали да Ви информираме, че поради свещения месец Рамазан и динамичната политическа обстановка в страната ни", гласи официалното съобщение на партията. Празненствата се отлагат за неопределено време.

 

Обикновено Ахмед Доган отбелязва рождените си дни с целия елит на партията и приема още десетки други гости - политически лица, приятели и симпатизанти. В петък обаче почетният председател на ДПС ще даде 70 ифтара в цялата страна.

 

През 2020 година почетният председател отново отложи празненството заради настъпващата тогава пандемия от COVID-19.

 

 

 

 

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама