НОВИНИ


Въвеждат ограничения в движението в София около честването на 20 г. България в НАТО

1 2734 27.03.2024
Въвеждат ограничения в движението в София около честването на 20 г. България в НАТО

Столичната община обяви организация на движението във връзка с честването на 20 години от членството на Република България в НАТО.


Забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на паркинга на площад „Кн. Александър I“ от 12 ч. на 28 март до приключване на събитието на 29 март. 

 
От 8 часа до приключване на събитието на площад „Николай Гяуров“ и на югоизточната дъга на пл. „Св. Александър Невски“ също са забранени престоят и паркирането. От 14 ч. до 22 ч. на 28 март и също така от 7 ч. на 29 март до 2 ч. на 30 март се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. „Цар Освободител“ - между ул. „Г. С. Раковски“ и площад „Независимост“.  

 

От 14 ч. на 28 март до приключване на събитието на следващия ден се разрешава престоят и паркирането на пътни превозни средства, превозващи участниците в събитието от Национална гвардейска част пред Археологическия музей.

 

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява охрана на мероприятието, постове за контрол и регулиране на движението на възлови кръстовища.

 

ФрогНюз


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама