НОВИНИ


Мощен пробиотик спасява корема

1 8050 08.04.2024
Мощен пробиотик спасява корема

Покрива двата ключови критерия за успех


Спешна помощ за корема осигурява специален пробиотик, който бе посочен за най-успешната иновация в областта. Впечатляващи за медиците са неговото бързо действие и способността му да помага при широк спектър от стомашно-чревни проблеми. Модерната разработка, която у нас носи името ProCombo, притежава двете ключови качества – достатъчно количество пробиотични бактерии и директна „доставка“ в червата. Те са необходими за успешното справяне с проблема и връщането на потърпевшите към техния нормален начин на живот.

 


Веднага открива проблема

 

Уникалната характеристика, която го отличава от всичко познато досега, е неговата двойна капсула. Тя изолира пробиотичните бактерии зад две защитни стени и по този начин ги предпазва от киселината в стомаха. Това обаче не е всичко – най-важното преимущество на двойната капсула DUOCAPTM е, че тя откарва полезните микроорганизми директно в червата. Там те веднага започват да действат и ефектите не закъсняват. На практика подобрението идва още в началото на приема и проблемите бързо остават зад гърба ни.

 

Обръща играта в наша полза

 

Наблюдаваните високи резултати ProCombo дължи и на своята необикновена мощ. Той съдържа цели 200 милиарда CFU/g живи „добри“ бактерии. Но нещата не опират само до техния брой – освен че са много, те са и в перфектна физическа форма. Затова, когато застанат лице в лице с „лошите“ бактерии в червата, те неусетно възстановяват баланса на силите. Ето защо само 1 капсула на ден е напълно достатъчна, за да заработи коремът като добре смазан механизъм.

 

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за ProCombo може да намерите ТУК >>>

 

* ProCombo е на първо място по брой продадени опаковки в България за 2020 год. за лекарствени продукти без лекарско предписание в ОТС категория „Пробиотици“, по данни на IQVIA.


Източник: ProCombo


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама