НОВИНИ


Политологът Любомир Стефанов: Коментарът на Борисов за митниците е достоен за нова песен на Ицо Хазарта

11 4539 04.04.2024
Политологът Любомир Стефанов: Коментарът на Борисов за митниците е достоен за нова песен на Ицо Хазарта
Любомир Стефанов

Начинът, по който Борисов коментира нещата, ми прилича на поредна строфа, която депутатът Христо Петров може да вплете в нова песен: Имам един човек тук-там. Борисов май няма никъде хора вече, така както той го обяснява, заяви по Нова нюз политологът Любомир Стефанов.


Абсолютно съм съгласен с тезата, че в България под контрол върху работата на службите, се разбира през това да имаш един свой човек някъде в институциите, каза още той.

 

Хората материализират духа на институциите, а институционална култура е режим и регламент за самоконтрол и контрол една спрямо друга служба. Когато всичко ще зависи от един човек, който ще сложим там, той ще отпуши цял процес ли, добави Любомир Стефанов.

 

По-рано Борисов каза: "От три години даже и познат нямам в митниците, за да питам. Всичко беше изчегъртано и според мен клановете в момента, които са там, се бият. От това, което в последните над две седмици масово се сменяха хора - или са били подплашени от това, което са правили години наред, или в действителност може отвън да са им казали, че има контрабанда"


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама