НОВИНИ


В "Честно казано с Люба Кулезич" днес ще видите

1 2255 04.04.2024
В
Личен архив

Тази седмица в “Честно казано с Люба Кулезич” ще видите:


Двата картофа на кипналото българско правораздаване. Може прокурорите и депутатите да заравят темите с "джуджетата" и Нотариусите, но не и разследващите журналисти - Атанас Чобанов и Димитър Стоянов от BIRD.BG, с които започва.


Тайни служби за лична употреба, как законно се вербуват държавни агенти от самозабравили се политически ренегати. След като в миналото предаване видяхте скандални документи за незаконна вербовка във военното разузнаване, задаваме въпроса тече ли същият въпрос и в други служби - отговаря Методи Андреев.


Картината изкристализира и проблемите са все по-ясно назовани. Кои са лицата на т.н. “гробищарска мафия”, слушаме от настоящия директор на общинското предприятие, който завари ад от търговия с кости, камъни и кръв. Слушаме Румен Димитров…


В студиото влиза журналистът Георги Папагочев, един от създателите на емблематичното радиопредаване “12+3”. За 10 години той написа второ отворено писмо към ръководството на БНР срещу наличието на прокремълска пропаганда, най-вече чрез гласа на Петър Волгин. 


В четвъртък, 4-ти април, в „Честно казано с Люба Кулезич". 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама