НОВИНИ


Електрохолд организира графити конкурс „Енергията си ти“

0 2403 05.04.2024
Електрохолд организира графити конкурс „Енергията си ти“

Електрохолд и Sofia Graffiti Tour стартират конкурс за графити творба в рамките на фестивала SOFIA URBAN ART, който ще се проведе в гр. София на 18-19 май.


Целта на конкурса е облагородяване на градската среда чрез създаване на стрийт арт и графити произведения на изкуството върху съоръжения, собственост на Електрохолд. Търсят се най-добрите творчески проекти за създаване на творба, вдъхновена от мотото на Електрохолд „Енергията си ти”. Победителят ще реализира идеята си върху трафопост по време на фестивала.


Конкурсът е насочен към български художници и художествени колективи от цялата страна, работещи в сферата на визуалното изкуство, стрийт арт и графити.


Всички кандидати могат да изпращат проектите си (скица и/или дигитален дизайн в .png формат) до 5 май 2024 г. (до 23:59 часа) на и-мейл: communications@electrohold.bg. Кандидатите трябва да изпратят също творческа концепция (до 300 думи), линк към портфолиото си и да посочат и-мейл или телефон за контакт.


Повече информация за конкурса и условията за кандидатстване може да видите тук: https://electrohold.bg/bg/ustojchivo-razvitie/grafiti-konkurs-energiyata-si-ti/   


Инициативата е продължение на партньорството между Sofia Graffiti Tour и Електрохолд, с което компанията представя съвременно градско изкуство и подпомага млади български артисти, работещи в сферата на уличното изкуство. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама