НОВИНИ


Ген. Атанасов: Шефът на военното разузнаване бр. генерал Венелин Венев поддържа контакт с руските служби.

19 5343 07.04.2024
Ген. Атанасов: Шефът на военното разузнаване бр. генерал Венелин Венев поддържа контакт с руските служби.
Атанас Атанасов

Шефът на военното разузнаване бригаден генерал Венелин Венев поддържа контакт с руските служби.  Мълчах толкова време, защото ми е болно и не искам да водим публични битки със службите за сигурност, но ... той се занимава с това да си решава личните битови въпроси, като организира компроматна атака срещу съпредседател на партията, която е мандатоносител.


Давате ли си сметка за какво става дума? Ужасна история е секторът за сигурност, но нашите партньори от ГЕРБ и лично Бойко Борисов отказаха да проведем реформа и да се установи кой за кого работи.

 

Случващото се в МВР и в "Митници" е многофункционално активно мероприятие, организирано предизборно за компрометиране на политическия конкурент. Същата ситуация имахме преди местните избори, когато ДАНС го спретнаха, за да провалят машинното гласуване.

 

Сега отново активират ДАНС, защото там има зависимости, които се използват, за да може да се вдигне прекален шум. Главният секретар на МВР Живко Коцев трябваше да бъде отстранен, защото предстоят избори и би трябвало щабът в МВР за противодействие на купуването на гласове и на изборните измами да бъде оглавен от главния секретар, а Коцев не е удобният човек. Целта е да се осигури чадър върху купувачите на гласове за ГЕРБ и ДПС.

 

Атанас Атанасов

 

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама