БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Пътувайте безплатно със ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ на 25-26.04.24 г. за прегледи и консултации със специалистите на Болница Мемориал

0 2415 08.04.2024
Пътувайте безплатно със ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ на 25-26.04.24 г. за прегледи и консултации със специалистите на Болница Мемориал

На 25-ти април 2024 г. отново ще се състои безплатното пътуване от София до болница Мемориал, организирано от ЗИЦ „Медикъл Караджъ“. Основна цел на пътуването е да се предостави възможност на български пациенти да бъдат прегледани и консултирани относно най-подходящото лечение на заболяването им.


Желаещите да се възползват от пътуването, е необходимо да се свържат със Здравния информационен център на тел. 0878500730, за да запазят час за преглед и своето място в автобуса.

 

Безплатното пътуване е подходящо за:

 

• Всички, които се нуждаят второ мнение за лечение от специалисти на световно ниво (пулмолог, кардиохирург, ревматолог, уролог, трансплантолог, неврохирург, гинеколог, гастроентеролог, УНГ, дерматолог, хематолог, ортопед, офталмолог, нефролог, ендокринолог, кардиолог, невролог, онкохематолог, медикален онколог и др.)


• Двойки с репродуктивни проблеми, които ще имат възможност за безплатна инвитро консултация и безплатен преглед от специалистите от екипа на проф. д-р Семра Кахраман!

 

Как да се запишете за безплатното пътуване?

 

Като се свържете със ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ на тел. 0878500730.

 

Какво ви е необходимо за пътуването?

 

Важно е да носите актуална медицинска документация, която ще бъде обсъдена предварително с координатор от Медикъл Караджъ и при необходимост ще бъде преведена на английски.

 

Какво получавате?

 

Безплатен транспорт България-Турция-България
Преглед на промоционална цена от 80 евро за различни направления на медицината
• При назначаване на изследвания от страна на специалиста пациентите отново ще могат да се възползват от отстъпка в цената, ако решат да ги направят на място
• Инвитро двойките получават както безплатно пътуване, така и БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД.

 

Различните профилактични чек-ъп пакети , които предлага болница Мемориал, както и всякаква образна диагностика могат да се направят в рамките на деня.

 

Каква е програмата на пътуването?

 

Тръгване от София: 25-ти април 2024 г. (четвъртък) в 22:00 ч.

 

Автобусът ще се движи по маршрут: София-Ихтиман-Пазарджик-Пловдив-Хасково-Истанбул (нощен преход).

 

Пристигане в Истанбул: 26-ти април 2024 г. (петък) около 08:00 ч. сутринта.

 

В рамките на деня ще се проведат прегледите, а след последния преглед ще тръгнем обратно за София.

 

Караджъ Турс Интернешънъл ще се погрижи за логистиката на пациентите и ще подсигури тяхното удобно и сигурно пътуване, а координатор на Медикъл Караджъ ще ги придружава, за да ги информира за всичко необходимо по време на пътуването.

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама