НОВИНИ


„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

0 2391 16.04.2024
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 17 април (сряда) 2024 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Тодорини кукли“, ж.к. „Сухата река“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:


бул. „Ботевградско шосе“, бул. „Владимир Вазов“, ул. „Витиня“, ул. „Стефан Чомаков“.

 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Тодорини кукли“ до бл. 103.

 

На 17 април (сряда) 2024 г. във връзка с подмяна на изпускател и въздушник на ул. „Мишова орница“, кв. „Симеоново“ се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

 

в.з. Симеоново – Драгалевци, кв. „Драгалевци“ - от 09:30 до 21:30 часа

кв. „Киноцентъра“ от 1 до 3 част - от 10:00 до 22:00 часа

кв. „Бояна“ – района между ул. „Белите брези“, ул. „Байкал“, ул. „Десислава“ и ул. „Сговорна дружина“ от 10:30 до 22:30 часа

в.з Беловодски път - от 10:30 до 22:30 часа

кв. „Княжево“ - от 10:30 до 22:30 часа

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

 

кв. „Драгалевци“ - на площада от 21:30 часа

кв. „Бояна“ на площада при ресторант „Боянско ханче“ от 22:30 часа.

 

На 17 април (сряда) 2024 г. във връзка с извършване на строително-монтажни работи в ж.к. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 03:30 до 05:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

 

ул. „Проф. Атанас Иширков“ от ул. „Акад. Стефан Младенов“ до ул. „Димитър Стефанов“

ул. „Димитър Стефанов“ от ул. „Проф. Атанас Иширков“ до бул. „8-ми декември“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Проф. Атанас Иширков“ на кръстовището на ул. „Димитър Стефанов“.

 

На 17 април (сряда) 2024 г. във връзка с диагностика на уличен водопровод по ул. „Кокиче“, кв. „Курило“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района между:

 

ул. „Кокиче“, ул. „Лозарска“, ул. „Жълтурче“ и ул. „Връх Могилата“ и в. з. Ласка.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Лозарска“ на кръстовището с ул. „Жълтурче“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама