НОВИНИ


Един великолепен нонсенс - "Възраждане" изобщо се явява на евроизбори

7 2601 16.04.2024
Един великолепен нонсенс -

"Петър Волгин приел да стане втори в листата за евроизборите на Възраждане. Предполагам - с отвращение, защото това е гадната, прогнила Европа, а не светла и просперираща Русия".


Красимира Хаджииванова, блогър, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. 

 

Петър Волгин приел да стане втори в листата за евроизборите на Възраждане.


Предполагам - с отвращение, защото това е гадната, прогнила Европа, а не светла и просперираща Русия, в която щеше да му е къде-къде по-приятно, ако можеше, да се кандидатира и да заживее със семейството си щастливо и спокойно.




Но животът не ни е даден, за да ни е хубаво и лесно, и да избираме лекото и мекото, като някакви дребни тарикати. Напротив - даден ни е, за да се бъхтим и да се изправяме решително срещу поднесените от тоя живот препятствия - точно така, както Петър Волгин мъжествено ще се изправи в Европейския парламент и ще защитава "истинските християнски и европейски ценности срещу тоталитаризма на Брюксел" (по Костадин Костадинов).


Ще кажете - не е ли странно да защитаваш европейските и християнски ценности от тоталитарния Брюксел именно от тоталитарния Брюксел. Странно е, разбира се, но това е просто един великолепен нонсенс в свят, в който Възраждане изобщо се явява на евроизбори.
 
 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама