НОВИНИ


Илиян Василев: Владимир Малинов за няколко дни направи кадрови размествания и си освободи по-голям ресурс за бъдещи политики

2 6939 16.04.2024
Илиян Василев: Владимир Малинов за няколко дни направи кадрови размествания и си освободи по-голям ресурс за бъдещи политики
Владимир Малинов БГНЕС

"Отдалеч случващото се в България изглежда като зле написана, зле режисирана и зле изпълнена постановка на второразрядни актьори".


Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Отдалеч случващото се в България изглежда като зле написана, зле режисирана и зле изпълнена постановка на второразрядни актьори.Уж служебно правителство само избори, пък Владимир Малинов за няколко дни направи повече кадрови размествания и си освободи по-голям ресурс за бъдещи политики отколкото за 9 месеца този странен министър на сметката на ПП-ДБ. Смяната на представителя на БЕХ в надзора на АйСиДжиБи издава следващата му стъпка, смяната на изпълнителния директор - това което отдавна искат.


Изобщо - да ги питам от ПП-ДБ с тази медийна политика да мълчат "стратегически" - кога ще пораснат? Стратегически първо ще изостанат, след това стратегически ще догонват?!

 

В средата на кампанията, когато периферия не можеш да привлечеш. На времето Петър Стоянов го потопиха "съветници". Както казах, това е за пет минути прочит на случващото с БГ, тоест повърхностен.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама