НОВИНИ


„Видеолукс Холдинг“ получи отличие на Годишните HR награди на БАУХ

0 2368 16.04.2024
„Видеолукс Холдинг“ получи отличие на Годишните HR награди на БАУХ

HR екипът на Технополис и Практикер грабна приза в категория „Най-добър HR екип“


HR екипът на „Видеолукс Холдинг“, част от който са пазарните лидери Технополис и Практикер, получи престижна награда за реализирането на инициативи и събития, насочени към благополучието на служителите в компаниите по време на Годишните HR награди на Българската асоциация за управление на хора. Екипът успя да се отличи сред други шест номинирани компании и да вземе почетната статуетка в категория „Най-добър HR екип“. Той успя да изпъкне като доказал се екип със своята работа, която обхваща огромен мащаб, познание и експертиза по процесите, касаещи човешките ресурси в компаниите.  


.

Проектите, реализирани през 2023 г., обхващат различни вътрешни спортни събития и социални инициативи, чрез които се дава възможност на общо над 4 000 служителя на Технополис и Практикер в цялата страна да постигнат баланс между професионален и личен живот.

 

Екипът на „Видеолукс Холдинг“ успя да демонстрира високо ниво на професионализъм и подготовка при изготвянето и въвеждането на HR стратегията за ангажираността на служителите в организацията. Поставянето на цели като създаване на спокойна работна среда, ангажираност, изграждане на сплотени и ефективни екипи, бяха основните приоритети в работата на HR екипа през 2023 г. за служителите на централния офис и магазинната мрежа на Технополис и Практикер.

 

Чрез Конкурса за Годишните HR награди на БАУХ, HR гилдията в България отличава най-иновативните и успешни HR практики, припознати за ценни от бизнеса, обществото и хората. Тазгодишното издание на наградите допусна до финален етап на оценка 50 кандидатури в 9 категории, като постави рекордно висок брой на участниците, спрямо кандидатурите за 2022 г., които бяха 35.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама