НОВИНИ


Живко Коцев с обвинение

20 4890 17.04.2024
Живко Коцев с обвинение
Живко Коцев

Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев е привлечен в качеството му на обвиняем за участие в организирана престъпна група, съобщиха от Софийската градска прокуратура.


От обвинението посочиха, че той се е възползвал от правото си да не дава обяснения. Наложена му е парична гаранция в размер на 20 хиляди лева.

 

Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев беше на разпит в комисията за противодействие на корупцията. Той бе призован по разследването, свързано с Агенция "Митници" и отказа коментар пред медиите.

 

След разпита защитникът на Живко Коцев - адвокат Илиян Василев заяви, че самият той, заедно с другия адвокат на Коцев - Доковска, нямат съмнения и са сигурни, че Живко Коцев не е извършвал никакви престъпления. Василев допълни, че е въпрос на време да докажат това.

 

Припомняме, че бившият главен секретар на МВР беше призован по разследването за контрабанда в Агенция „Митници”. Коцев дойде заедно с адвокатите си Илиян Василев и Даниела Доковска и влезе в сградата през заден вход. Той отказа какъвто и да е коментар пред журналисти на влизане в институцията.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама