НОВИНИ


Заради Великден: Столична община затваря за автомобили площад "Св. Александър Невски"

2 2400 04.05.2024
Заради Великден: Столична община затваря за автомобили площад
БГНЕС

Столичната община затваря за автомобили площад "Св. Александър Невски" и въвежда временна организация на движението в района във връзка с честванията за Възкресение Христово, съобщиха от пресцентъра на общината.


От 8:00 часа на 4 май до приключване на мероприятието на 5 май се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на следните места: пл. "Св. Александър Невски"; по ул. "Оборище" в участъка между пл. "Св. Александър Невски" и бул. "Васил Левски"; по ул. "Дунав" в участъка между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски"; по ул. "11-ти август" в участъка между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски"; ул. "15-ти ноември".

 

От 18:00 часа на 4 май до приключване на мероприятието на 5 май се забранява влизането на пътни превозни средства по следните места: пл. "Св. Александър Невски"; ул. "Оборище" в участъка между пл. "Св. Александър Невски" и бул. "Васил Левски"; ул. "Дунав" в участъка между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски"; по ул. "11-ти август" в участъка между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски"; по ул. "15-ти ноември".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама