НОВИНИ


В "Честно казано с Люба Кулезич" на 9 май ще видите...

0 2431 09.05.2024
В

В четвъртък, 9 май, в „Честно казано с Люба Кулезич" очаквайте:


На прага на предизборната кампания 2 в 1 и насред сложна геополитическа среда. Пак е време за важността на избора и за отговорността на политическото действие. Какви са важните решения за България? В студиото влиза дипломатът и бивш министър на отбраната Бойко Ноев.

 

Националната детска болница. Тема, превърната в политическа дъвка, и забъркана в най-новия законов абсурд. Гламав или Главчев трябва да е човек, за да допусне това? Говорим с бившия здравен министър д-р Стойчо Кацаров, който продължава да твърди, че мястото на болницата за децата е в двора на някогашната Правителствена.

 

Натовски ястреби на върха, варшавски къртици под повърхността - така ли функционират важни обекти от военно-отбранителната ни промишленост? Говори бившият офицер от научно-техническото разузнаване Лъчезар Тасев. Следва ексклузивен разказ от първо лице за чуждите и родни служби, под чийто натиск се унищожават остатъците от този стратегически сектор.

 

Български прозападни кметове и безсмъртни проруски полкове. Кой какво демонстрира с проявите на 9 май 2024 г.? Повече от 2 години, след като Русия започна най-мащабната конвенционална война след Втората световна. И защо пиар експертът Татяна Кристи поиска забрана за събитието във Варна? Слушаме от самата нея.

 

В “Честно казано с Люба Кулезич”, в четвъртък от 20:00 часа по телевизия Евроком.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама